ADOPTIEPOEZEN 1-10

Wolf

Wolf : 10 jaar : kater

Wolfje werd als kitten van 4 maand oud naar de poezenboot gebracht. Hij was toen superwild. Na al die jaren op de poezenboot heeft hij nu de pretentie te denken dat hij heer en meester is van de poezenboot. Het is een kat die geniet van het leven, maar wil gerust gelaten worden. Je mag naar hem kijken, maar aanraken niet.

Marco

Marco : kater : 5 jaar

Marco werd een jaar geleden in beslag genomen bij de eigenaar, samen met 15 andere poezen van dit gezin. Zijn oogjes waren beschadigd en hij kreeg een langdurige medische behandeling.

Marco is geen schootjeszitter, maar hij zou wel genieten van een adoptiegezin waar hij gewoon zichzelf kan zijn en dat is slapen en eten en rondlopen, maar voor de rest wil hij toch gerust gelaten worden.

Hij werd ook gecastreerd, ontwormd , ontvlooid, gevaccineerd, gemicrochipt en gecastreerd.


Dino

Dino : 2 jaar : meisje

Ook Dino kwam uit het gezin waar 15 poezen in beslag werden genomen. Ook zij voelt zich goed op de poezenboot, maar is ook geen schootjeszitter. Ze geniet van het leven op haar manier.

Dino werd ook ontwormd, ontvlooid, gemicrochipt, gevaccineerd en gesteriliseerd.

Ouzi

Ouzi : 7 jaar : kater

Ouzi werd 7 jaar geleden naar de poezenboot gebracht. Hij was toen een kitten van een 4 tal maanden jong, toch wat verwilderd. Ondanks al onze inspanningen bleef hij heel afstandelijk tegenover de mensen, met als gevolg hij nooit een adoptiegezin heeft gevonden. Aangezien wij van het principe zijn dat er geen poezen worden ingeslapen omdat ze verwilderd zijn, leeft Ouzi al 7 jaar op de poezenboot tussen alle andere poezen en hij is lief tegen de andere katten van de poezenboot. Hij is ook gecastreerd, ontwormd, ontvlooid, gevaccineerd en gemicrochipt.

Maro

Maro : 14 jaar : meisje

Maro vonden we in Griekenland. Ze zat met haar broertjes en zusjes in een zak die in een container gedumpt waren. Maro en haar broer Victor konden we nog redden, de andere kittens waren reeds dood. Maro werd ook ontwormd, ontvlooid, gevaccineerd, gesteriliseerd en gemicrochipt. Aangezien Maro al 14 jaar op de poezenboot verblijft is het een "blijvertje" geworden.


Shiba

Shiba : 5 jaar : meisje

Deze poes treurt enorm. Haar vrouwtje was plotseling overleden en gelukkig vond de familie haar. Shiba zat naast haar te treuren. Ze werd door de familie naar de poezenboot gebracht. Het is zo zielig voor haar, ze blijft treuren. Wij hopen dat ze langs deze weg een adoptiegezinnetje kan vinden.

Ze is ontwormd, ontvlooid, gevaccineerd, kreeg een microchip en is gesteriliseerd.

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Elisabeth Van der Hauwaert | Antwoord 01.05.2015 19.22

Beste Mieke, poes Mina zou ik nog willen opvangen.Ben 7 maanden weduwe gewordeN en lid v.d. Poezenboot. Griekse kat Rhoda vond een gouden mandje by dochter.

Sabrina De Bondt | Antwoord 03.06.2014 14.35

Mieke,we komen binnenkort langs,we hadden graag geweten of er kittens zijn die klaar zijn voor adoptie.Onze poes,Muis,is overleden na 18jaar.Grtjs&
Respect!!!:)

Evy | Antwoord 13.03.2013 16.45

Hallo, hebben jullie voor mij ook nog een huisgenootje over? is ook voor op een appartement, maar zal zeker niets te kort komen. alvast bedankt hoor

Melissa Van craen | Antwoord 14.11.2012 18.07

Hallo, ik zoek een kat voor op een appartement. Is dumpy er nog? Of hebben jullie misschien een voorkeur? Liefst niet te oud en een aanhankelijke poes.
Danku .

Martine | Antwoord 27.02.2012 02.49

Hallo, is kater Robke nog bij jullie aanwezig? Groetjes, Martine

Mieke 27.02.2012 18.03

ja hoor, Robke is nog steeds op de poezenboot.

Mieke | Antwoord 23.02.2012 14.34

ja, Gust is hier nog, kom maar even kijken.
Beste groeten,
Mieke

anne | Antwoord 21.02.2012 16.46

hallo, is gust nog bij jullie op de boot? wij zouden hem heel graag komen ophalen. we zijn echte kattenliefhebbers. we kunnen er nu vrijdag 24/02 omkomen.

Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

01.10 | 16:01

Zwart met witte kater, zonder bandje. Vermist sinds 20/9/2019 in Landskouter (Oosterzele)

...
04.09 | 09:49

Zwarte kater met witte snoet, kraag en borst. Vermist sinds 2/9/19 in de Gezondheidstraat, Gent

...
12.04 | 08:57

je kan bellen voor een afspraak om een kennismakingsgesprek op het nummer 0475/717960 en dan krijg je ook alle informatie over de werking van de poezenboot.

...
11.04 | 13:26

Ik zoek vrijwilligers werk ben verzot op poezen heb er zelf 5 ben eenzaam en wil iets om handen hebben

...
Je vindt deze pagina leuk
Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE