Schrijf in ons gastenboek.

Bedankt dat u onze website bezoekt. Schrijf hier een groet in het gastenboek door op de blauwe knop te klikken. U kan ook een foto bij je groet zetten.

Verplaats/plaats tekstballonnetjes bij de foto met uw muis

Schrijf tekst in uw tekstballonnetje

Shape:
 
Geschreven door Hope elinal , 28. nov, 2018
Hallo iedereen, hier zijn we weer, lening voor kerstvieringen of om uw rekeningen te betalen en een nieuw bedrijf te starten in de komende jaren 2019 is nu beschikbaar, ik bied lening met 2 procent rente nu aanvragen via e-mail: kplender@outlook.com
E-mail:
Geschreven door Williams , 22. nov, 2018
Bij Credit Union Online bieden we een financiële garantie

lening tegen het tarief van
% 4 We doen er alles aan om zakelijke en persoonlijke leningen te verstrekken

met kwaliteitslening tegen de best mogelijke waarde voor de lener
Credit Union Online-service (CUOS) biedt bankdiensten.

Het bedrijf biedt persoonlijke en zakelijke bankdiensten, creditcard,

hypotheek en leningen. CUOS bedient klanten in de

staat van Amerika
Adres:
3601 4th Avenue South
Birmingham, AL 35222
Verenigde Staten
E-mailadres * credituniononline.service@gmail.com
Web-URL: www.creditunionsonline.com
E-mail:
Geschreven door Melissa , 21. nov, 2018
Hallo allemaal, ik hoop dat jullie allemaal in orde zijn ??? Mijn namen zijn mevrouw Melissa Nicholas, ik kom uit Kansas, een paar maanden geleden werd ik in een slechte financiële situatie gezogen en ik had een dringende lening nodig om mijn rekeningen te betalen en financieel weer op mijn benen te staan ​​vanwege mijn huidige financiële situatie, mijn bank weigerde om me een lening te geven, zodat ik geen andere keuze had dan op zoek te gaan naar een ongedekte lening online, in het proces van mijn onderzoek was ik een slachtoffer van fraude en ik verloor bijna $ 750 en ik had meer problemen en ik gaf bijna hoopt op het krijgen van een lening totdat ik een online bericht heb gevonden. Het bericht was een gedeeld getuigenis van de heer Frank uit Charleston States die getuigt van hoe hij $ 50.000 kreeg van Kathy Finance Inc. Na het lezen van de post besloot ik contact op te nemen met Kathy Finance Inc. via e-mail: (kathyrichardfinance@hotmail.com) contact gedeeld in de post, mijn onbeveiligde leningverzoek van $ 350.000 werd binnen 72 uur na mijn verzoek goedgekeurd en mijn lening werd zonder enige omissie op mijn bankrekening gestort.

Ik wil mijn diepe dankbaarheid uiten en ook de leningzoekers daar adviseren om zeer waakzaam te zijn, omdat er veel oplichters zijn met als enig doel de onschuldige leningzoekers te bedriegen, dus jullie moeten voorzichtig en waakzaam zijn .. voor die wie een lening nodig heeft, raad ik Kathy Finance Inc aan, u kunt het bedrijf per e-mail contacteren: (kathyrichardfinance@hotmail.com)

Bedankt voor het lezen van mijn getuigenis, ik wens je veel succes.

Jouw
Melissa Nicholas.
E-mail:
Geschreven door Olivier Alexander, 20. nov, 2018
Hallo

Heb je een lening nodig? voor een persoonlijk doel of voor uw zakelijke behoeften? Dit is goed nieuws voor jou. Je bent op de juiste plek. We hebben de capaciteit om zakelijke en persoonlijke leningen / leningen te verstrekken aan bedrijven en particulieren tegen een rentepercentage van 3%.

E-mail: avantcworld@gmail.com
whatsapp +13125861892
Olivier Alexander
lening aanbieding
E-mail:
Website:
Geschreven door Sandra Vandervust, 13. jan, 2018
Groetjes vanuit Beersel vanwege Bo (aka Henriëtje) ik stel het heel goed en heb het hier enorm naar mijn zin!!
Geschreven door Mieke Schuddinck, 13. okt, 2017
he Kurt, dank voor het berichtje. Ik kijk er naar uit om de foto's te zien. Geef haar een dikke knuffel van mij hé.
Groetjes,
Mieke
E-mail:
Geschreven door Wullaert Kurt, 12. okt, 2017
Alles gaat goed met mijn hondje. Het is mijn grote schat. Ze houdt al van kleine wandelingen. Vanaf volgende week woensdag ga ik met haar naar de hondenschool. Op 28 oktober gaat ze met me mee op weekend naar Bouillon. Een foto volgt later.
Wullaert Kurt
Beekstraat 60
9600 Ronse.
Geschreven door Gwenny, 28. sep, 2017
Groetjes van Gust uit Brussel!
E-mail:
Geschreven door Lut, 1. sep, 2017
Met Kerstmis hebben we 'Martinos', nu Younes geadopteerd. Een zalige hond! Hij bleef wel groeien maar we zijn dolgelukkig met onze XL.
E-mail:
Geschreven door Baert Johan, 22. jul, 2017
Hallo,
2 weken geleden hebben we jammer genoeg afscheid moeten nemen van Italo, onze witte turkse Van kater. We hadden hem 5 jaar geleden geadopteerd in de poezenboot, zijn naam was Ludo. Een prachtpoes, aanhankelijk en een binnenhuiskat. Tot we 5 weken geleden het slechte nieuws hoorden, Italo zat volledig met uitgezaaide tumoren in zijn longen. We hebben al het mogelijke gedaan, maar niets kon hem nog redden.
We missen hem enorm, daarom laten we dit graag aan jullie weten. We bedanken hem en ook jullie voor de prachtige jaren die we tesamen met hem hebben beleefd.

Groeten

Johan & Veronique uit Kortrijk
E-mail:
Geschreven door Mel, 7. mei, 2017
April vorig jaar reed ik naar Gent en vond de poezenboot niet. Na veel verlorenrijden daalde ik de trap af. Liefde op het eerste zicht. 'Neem mij! Neem mij! 'Ik kon niet weerstaan. Dank jullie, poezenboot!
Billie is zO ongelofelijk lief, zO mooi, en zO geliefd hier! Hij weegt vijf kilo en nog wat ondertussen...
E-mail:
Geschreven door AngelaDeal, 18. mrt, 2017
Ik houd vooral kittens.
E-mail:
Geschreven door dirk roelens, 3. feb, 2017
hallo iedereen,
al jaren verdwijnen er van onze poezen,een paar weken terug nog èèn en nu terug wij denken dat we met een KATTENHATER zitten hier in URSEL.Als er nog mensen zijn met dit probleem mag je gerust reageren. grtjs Dirk
E-mail:
Geschreven door wim van daele, 21. dec, 2016
Dag poezenboot,

dit weekend viert Jack voor de eerste keer kerst bij ons. In oktober kwam hij via Griekenland en jullie in ons gezin terecht. Zoals je op de foto ziet, heeft hij er 2 dikke vrienden bij. Seppe(10j) en Aron(12j) leggen hem dik in de watten. Zelfs onze kat Zazou begint hem al te aanvaarden wat in het begin wat moeizaam ging. Zijn favoriete plek is na een wandeling buiten of wat putten graven in de tuin, onze zetel naast de kachel.
Alvast een prettig eindejaar gewenst,

groeten
familie Van Daele uit Berlare

(dikke poot van Jack ook)
E-mail:
Geschreven door wouke buyck, 26. nov, 2016
Dag poezenboot

Op 27 december viert Filos (bij jullie meer gekend als Salus) al zijn 3de kerst bij ons. Hierbij willen wij jullie laten weten dat met Filos alles goed gaat en hij in ons warm gezin is opgenomen. Zijn favoriete plekje is zoals je op de foto kan zien op een tafel lekker in de zon en in de winter zoekt hij de kachel op in ons huis. Een echt Griekse zonnenklopper dus. Verder houdt hij graag van een wandeling in de polders of gewoon om ter gekst rollebollen met de 2 andere honden.

Wij zijn zeer blij dat wij via jullie Filos een tweede en beter leven hebben kunnen geven.

Vele groetjes van Hilde Minnaert en ikzelf en een dikke poot van Filos 🐾🐶
E-mail:

Nieuwe commentaren

30.09 | 19:26

gevonden: jonge zwarte kater. Gisteren gevonden in de buurt van de N70 ter hoogte van kruispunt met de Hollenaarstraat.

...
19.09 | 21:23

Aiki geboren in 2010 zwart wit half langhaar. Witte pootjes witte vlek op de rug. Vermist uit de takkebosstraat 6 Gent sinds vandaag. Wij zijn erg gehecht aan.

...
27.06 | 15:25

Zwarte kat(tin) met minstens 1 kitten verblijven momenteel in mijn acthertuin (nabij station Dampoort / Lucas Munichstraat).
Indien vermist, stuur een bericht.

...
26.06 | 13:36

Goed werk geleverd, katje gered, mijn oprechte steun voor jullie inzet en medeleven voor al de dieren. Chapeau!

...
Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE