Schrijf in ons gastenboek.

Bedankt dat u onze website bezoekt. Schrijf hier een groet in het gastenboek door op de blauwe knop te klikken. U kan ook een foto bij je groet zetten.

Verplaats/plaats tekstballonnetjes bij de foto met uw muis

Schrijf tekst in uw tekstballonnetje

Shape:
 
Geschreven door brigitte, 3. dec, 2011
heel veeeel respect voor u en u dochter als ik zie hoeveel dieren jullie redden.ik ga mij ook meer inzetten in griekenland want is heel erg daar
E-mail:
Geschreven door Mieke, 24. nov, 2011
Beste Sabine,
indien er meer mensen zoals jij op de wereld rondlopen, dan zou er al heel wat minder dierenleed zijn. Fijn een dierenvriend via deze weg te hebben leren kennen.
E-mail:
Geschreven door Sabine, 24. nov, 2011
Hey Mieke,
Ik heb enorm veel bewondering voor jou, je dochter en de rest van jullie team. Zelf woon ik in Antwerpen en ben ik de troste eigenaar van 11 katten, op 1 na allemaal gedumpte sukkelaars. En zoals je zelf zegt, een sukkelaar kunnen redden maakt me gelukkig....spijtig genoeg moet ik ergens stoppen met poezen opvangen. Deze 11 hebben nu een prinsenleven en al is het niet altijd even makkelijk, ze maken onderling al eens ruzie en vinden elkaar niet allemaal even leuk, ik zou ze niet meer kunnen missen. Ze zijn mijn leven.
Groetjes Sabine
E-mail:
Geschreven door casteels brenda, 23. nov, 2011
dag mieke ik ben heel blij dat er mensen zijn zoals jij zodat de dieren toch nog een goede toekomst krijgen ik kom zeker eens langs op de boot groetjes brenda
E-mail:
Geschreven door Mieke Schuddinck, 20. sep, 2011
Ja Mieke, ik heb al vele duizenden dieren van een afschuwelijke dood kunnen redden en daar ben ik fier op. Het maakt me ook telkens weer gelukkig wanneer ik zo een sukkeltje kan redden. Ik hoop in mijn leven nog vele duizenden dieren te kunnen redden, daar leef ik voor.
E-mail:
Geschreven door mieke florin, 15. sep, 2011
Dag Mieke (oftewel Sint Franciska),
Jouw groot dierenhart (samen met dat van Ellie) is voelbaar in deze -erg knap gemaakte- website doorheen elk onderdeel ervan!
"Een druppel op een hete plaat" is jullie werk al lang niet meer! Door jouw/jullie toedoen huppelen nu alweer ontelbare gelukkige dieren gezellig in onze mensenwereld rond en mochten onze beste maatjes worden.
Bedankt in naam van al die dieren die via jou/jullie weer een dierwaardig bestaan kregen!
Als ze konden applaudisseren voor jou/jullie dan zouden de decibels te hoog uitvallen!
Hou vol zo lang je kan!
E-mail:
Geschreven door Mieke, 7. sep, 2011
Dank je wel Chris.
E-mail:
Geschreven door Chris, 6. sep, 2011
Beste Mieke, wij wilden een puppie adopteren, niet van een fokker maar een dier uit een asiel een goed thuis geven. Bij het zoeken op het internet kwamen wij honden uit het buitenland(Griekenland, Spanje) tegen en hiermee ook jullie site. Ik zag veel dierenleed en mijn hart deed pijn maar zag ook jou inzet en dat van de vrijwilligers die jullie ondersteunen.Het beste vind ik dat je dochter evenveel liefde voor dieren heeft als jij. Ik wens jullie dat het project Arche Noah ook echt tot stand komt met veel hulp van alle kanten. Dank jullie allemaal voor jullie inzet en jullie grote hart!

groetjes Chris
E-mail:
Geschreven door phaedra, 23. aug, 2011
chapeau! Jullie hebben een gouden hart !!!!!
E-mail:
Geschreven door Mieke Schuddinck, 16. aug, 2011
Beste Simone, het verlamd hondje is nu 6 weken in het revalidatiecentrum en maakt grote vorderingen. Er is nog veel werk aan, maar zij begint al af en toe op haar vier pootjes te staan. Nu nog stappen en we zijn er.
E-mail:
Geschreven door vermeulen simone, 26. jul, 2011
Wat een goed nieuws over het verlamde hondeke ..zou hij in de toekomst dan terug kunnen lopen ?

groetjes
E-mail:
Geschreven door Mieke Schuddindk, 15. jul, 2011
Goed nieuws!!!Het verlamd Grieks hondje die nu in een revalidatiecentrum zit in St. Truiden "Waterhof", maakt vorderingen. De bovenste gedeelte van zijn beide achterpoten kan hij al bewegen. Nu verder vechten voor de onderste gedeelte. Maar ze maakt vorderingen. Dank aan Ellen die uren per dag de puppy traint met veel liefde.
Geschreven door Herremans Christl, 3. jun, 2011
Knappe website.
Telkens ik je tijdschrift lees krijg ik pikkenvel van al het leed.
Toch terzelfder tijd voel ik de vreugde voor al de mensen die het heel goed menen met al onze pluche viervoeters.
Dan ben ik blij dat ik drie jaar geleden twee zalige poezen ben gaan helen in het asiel in Kontich, als ik dan hun oprechte zalige snoet zie, ben ik de contenste mens ter wereld.
Twee jaar geleden had ik de kans om even een maand bij jullie stage te lopen, wat ik zeer leerrijk vond en ik er voor kies om sinds dan jullie te steunen met het knappe werk dat jullie doen.
E-mail:
Geschreven door Fam. Pauwelyn, 20. mei, 2011
hallo Mieke,
we willen jou en je team bedanken voor "omy" onze nieuwe lichte tijger. Hij past zich goed aan, speelt als de gekste, eet goed en is een echte keppebol. Veel succes met jullie missie in de poezenboot. Groetjes de familie Pauwelyn
E-mail:

Nieuwe commentaren

30.09 | 19:26

gevonden: jonge zwarte kater. Gisteren gevonden in de buurt van de N70 ter hoogte van kruispunt met de Hollenaarstraat.

...
19.09 | 21:23

Aiki geboren in 2010 zwart wit half langhaar. Witte pootjes witte vlek op de rug. Vermist uit de takkebosstraat 6 Gent sinds vandaag. Wij zijn erg gehecht aan.

...
27.06 | 15:25

Zwarte kat(tin) met minstens 1 kitten verblijven momenteel in mijn acthertuin (nabij station Dampoort / Lucas Munichstraat).
Indien vermist, stuur een bericht.

...
26.06 | 13:36

Goed werk geleverd, katje gered, mijn oprechte steun voor jullie inzet en medeleven voor al de dieren. Chapeau!

...
Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE