Schrijf in ons gastenboek.

Bedankt dat u onze website bezoekt. Schrijf hier een groet in het gastenboek door op de blauwe knop te klikken. U kan ook een foto bij je groet zetten.

Verplaats/plaats tekstballonnetjes bij de foto met uw muis

Schrijf tekst in uw tekstballonnetje

Shape:
 
Geschreven door Hope elinal, 16. okt, 2018


Heeft u een dringende lening of een investeringslening of alle soorten leningen nodig? Elinal Financial Enterprises is een succesvolle financiële makelaardij en biedt speciaal ontworpen financieringspakketten aan klanten over de hele wereld. we kunnen een hele reeks leningproducten aanbieden voor uw huisverbetering. Op onbeveiligde faciliteiten kunnen ze een minimumlening van 3, 000,00 euro en een maximum van 150, 000,00 euro bieden. Deze kunnen worden overgenomen flexibele voorwaarden van maximaal 120 maanden. Als ze de lening op een onroerend goed veiligstellen, kunnen ze leningen aanbieden van 5, 000 tot 500, 000.00Euro's die meer dan 30 jaar in beslag kunnen nemen. Sluit je sollicitatie strikt af naar Kplender@outlook.com
E-mail:
Geschreven door Hope elinal, 11. okt, 2018

Goede dag, heb je een lening nodig? zoals een lening om uw diensten af ​​te betalen, om uw huur te betalen en financiële problemen op te lossen, hier is een kans voor u, Hope biedt woningkredieten, zakelijke leningen, commerciële leningen, startkapitaal, leningen voor leningen, leningen voor de bouw, autoleningen, hotelleningen, enz. van 2% rentepercentages per jaarlijkse terugbetaling, Hope-lening duurt maximaal {3} uur, om bij alle goedgekeurde klanten terecht te komen, neem contact met ons op via (kplender@outlook.com)
E-mail:
Geschreven door Yasmine, 4. okt, 2018
Joehoe Na 5 Jaartjes Laat Ik Nogeens Iets Weten Hoe Het Met Me Gaat ☺!
Mijn Naam Is Nog Steeds Boemer Maar Ben Vorig Jaar Mijn Vriendinnetje Wel Verloren..
Maar Geen Paniek Ik Heb Hier Nog Steeds Vriendjes, Mijn Baasje Vangt Nog 2 Andere Poesjes Op Die Zoals Mij Geen Huisje Hadden.
Zoals Jullie Op De Foto Zien Ben Ik Al Heel Groot Geworden, Ik Knuffel Nog Steeds Heel Graag En Geniet Vooral Van De Rust En De Vogeltjes 😊

Dikke Knuffel X
E-mail:
Geschreven door Hope elinal, 29. sep, 2018
Heeft u een dringende lening of een investeringslening of alle soorten leningen nodig? Elinal Financial Enterprises is een succesvolle financiële makelaardij en biedt speciaal ontworpen financieringspakketten aan klanten over de hele wereld. we kunnen een hele reeks leningproducten aanbieden voor uw huisverbetering. Op onbeveiligde faciliteiten kunnen ze een minimumlening van 3, 000,00 Euro en een maximum van 150, 000,00 Euro bieden. Deze kunnen worden overgenomen flexibele voorwaarden van maximaal 120 maanden. Als ze de lening op een onroerend goed veiligstellen, kunnen ze leningen aanbieden van 5, 000 tot 500, 000.00Euro's die meer dan 30 jaar in beslag kunnen nemen. Sluit je sollicitatie strikt af naar Kplender@outlook.com

E-mail:
Geschreven door Valerie, 25. jun, 2018
Maurice gisteren opgehaald en hij voelt zich al helemaal thuis! Bedankt om hem zo goed op te vangen. We zullen voor hem zorgen al was het ons eigen kind 😄
Geschreven door Onlaajnpoes, 30. mei, 2018
Wij hebben 2,64€ gestort.

Mvg OnlaajnPoes
E-mail:
Geschreven door Mona, 2. apr, 2018
Echt een leuke site :)
Website:
Geschreven door Carla, 11. mrt, 2018
Groetjes van Hellas, onze lieve Griekse adoptiehond, kwam met 4 maanden bij ons en is nu 12 jaar !!!
Schat van een hond!!!
E-mail:
Geschreven door Sandra Vandervust, 13. jan, 2018
Groetjes vanuit Beersel vanwege Bo (aka Henriëtje) ik stel het heel goed en heb het hier enorm naar mijn zin!!
Geschreven door Mieke Schuddinck, 13. okt, 2017
he Kurt, dank voor het berichtje. Ik kijk er naar uit om de foto's te zien. Geef haar een dikke knuffel van mij hé.
Groetjes,
Mieke
E-mail:
Geschreven door Wullaert Kurt, 12. okt, 2017
Alles gaat goed met mijn hondje. Het is mijn grote schat. Ze houdt al van kleine wandelingen. Vanaf volgende week woensdag ga ik met haar naar de hondenschool. Op 28 oktober gaat ze met me mee op weekend naar Bouillon. Een foto volgt later.
Wullaert Kurt
Beekstraat 60
9600 Ronse.
Geschreven door Gwenny, 28. sep, 2017
Groetjes van Gust uit Brussel!
E-mail:
Geschreven door Lut, 1. sep, 2017
Met Kerstmis hebben we 'Martinos', nu Younes geadopteerd. Een zalige hond! Hij bleef wel groeien maar we zijn dolgelukkig met onze XL.
E-mail:
Geschreven door Baert Johan, 22. jul, 2017
Hallo,
2 weken geleden hebben we jammer genoeg afscheid moeten nemen van Italo, onze witte turkse Van kater. We hadden hem 5 jaar geleden geadopteerd in de poezenboot, zijn naam was Ludo. Een prachtpoes, aanhankelijk en een binnenhuiskat. Tot we 5 weken geleden het slechte nieuws hoorden, Italo zat volledig met uitgezaaide tumoren in zijn longen. We hebben al het mogelijke gedaan, maar niets kon hem nog redden.
We missen hem enorm, daarom laten we dit graag aan jullie weten. We bedanken hem en ook jullie voor de prachtige jaren die we tesamen met hem hebben beleefd.

Groeten

Johan & Veronique uit Kortrijk
E-mail:
Geschreven door Mel, 7. mei, 2017
April vorig jaar reed ik naar Gent en vond de poezenboot niet. Na veel verlorenrijden daalde ik de trap af. Liefde op het eerste zicht. 'Neem mij! Neem mij! 'Ik kon niet weerstaan. Dank jullie, poezenboot!
Billie is zO ongelofelijk lief, zO mooi, en zO geliefd hier! Hij weegt vijf kilo en nog wat ondertussen...
E-mail:

Nieuwe commentaren

30.09 | 19:26

gevonden: jonge zwarte kater. Gisteren gevonden in de buurt van de N70 ter hoogte van kruispunt met de Hollenaarstraat.

...
19.09 | 21:23

Aiki geboren in 2010 zwart wit half langhaar. Witte pootjes witte vlek op de rug. Vermist uit de takkebosstraat 6 Gent sinds vandaag. Wij zijn erg gehecht aan.

...
27.06 | 15:25

Zwarte kat(tin) met minstens 1 kitten verblijven momenteel in mijn acthertuin (nabij station Dampoort / Lucas Munichstraat).
Indien vermist, stuur een bericht.

...
26.06 | 13:36

Goed werk geleverd, katje gered, mijn oprechte steun voor jullie inzet en medeleven voor al de dieren. Chapeau!

...
Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE